кино

“Call me asshole one more time…”

Wanted не ме впечатли особено – една доста охърбавяла, но пък трябва да призная красиво зряла Анджелина Джоли, и един явно стремящ се да излезе от досегашното си амплоа Джеймс Макавой – в зрелищен екшън от бъдещето… Може би филмът просто случи да бъде втори за кино – съботата. А след Hancock какво ли не би бледняло! свеж хумор, грандиозни ефекти ала Трансформърс и щипка сериозност под формата на невъзможна любовна история отпреди… Три хиляди години. Здрав PR в най-добрата му форма, точно като по учебник. Як саундтрак. Уил Смит – възкисел, брадясал и алкохолизиран супер-hero тип, който изкъртва паважа при приземяване, спира влакове с тяло и завира главите на гадовете … На едни места, дето не искате да си ги представяте дори. И Чарлийз Терон – истински ангел с двойнствен живот. Definitely a must.

2 Comments

  • Gavriel

    Знаеш ли, че повечето хора май не го харесаха? Гледах го тези дни и ми направи впечатление, че май най-разпространените рецензии у нас ги е писал един човек и то някой, който въобще не го е гледал.

    Хубаво филмче е Hancock. Остава да видя и Wanted. Тази година ще е пълна с хитове.

  • acrista

    ами просто е много субективно. аз затова трудно се доверявам на чуждо мнение за филм, освен ако не се припокривам поне на 70% с вкуса на човека, за което пък трява да го познавам или да сме на една вълна..

    сега идва ред на Черния рицар.. :о)