разпилени,  самоусъвършенстване

Oprah’s 2020 Vision Tour

Има дни, в които осъзнавам, че ми е все по-трудно да изваждам красиви неща от себе си… не защото не са там, а защото битието под всякаква форма ми влиза ребром и се опитва да вземе превез, и аз трябва със зъби и нокти да отстоявам онази, непрекосновената територия на сътворяването: на приказното, на финото и деликатното, от което се раждат картини.. Много пъти ме питат в интервюта неприятното клише: какво ви вдъхновява? Да си призная, трудно е това с вдъхновението. И все по-трудно става в този клокочещ бълвоч от информация, сивота в ежедневието и липса на елементарна култура в почти всяка област от живота.
Но.
Ето тези хора ме вдъхновяват. Ето тези хора, на които аз не гледам като на известни личности, а като на хора, работили здраво, понякога къртовски труд, за да стигнат, където са днес, които се борят със същите ментални и емоционални проблеми, ходят на терапия, нищят се, анализират се, обичат се, катерят стъпалата и с безкрайна уязвимост споделят опита и дълбоко личните си истории. Респект. За проекта, за смелостта, за откровеността.

След всяко видео с такъв заряд съм благодарна на технологиите, че имам възможността да почувствам близост с истински гиганти.
Ето това ме вдъхновява.

Трейси Рос е актриса, дъщеря на легендарната Даяна Рос:

Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, е единственият мъж в поредицата интервюта, но пък какво интервю!

Мишел Обама няма нужда от представяне, може би е единственият гост на Опра, който успява да я надприказва :)))

Лейди Гага – какво ли изобщо подозираме отвъд славата, лъскавите тоалети и провокативния имидж…

Струва си всяка минута. С нетърпение чакам следващите.