арт зона,  изкуството като бизнес,  представям ви

Acrista Art студио + зона за клиенти

Представям ви моето елегантно артистично пространство, което от началото на септември тази година съвместява работното ми арт студио с кът за клиенти и готови творби.

Тук на чаша ароматно кафе можете да разгледате налични за покупка оригинални картини с маслени бои, както и ваучери за подарък с различен дизайн.

Ще имате възможност и да надникнете “къде се създава магията” и да разгледате започнати платна в процес на работа – те могат да бъдат заявени предварително, още преди да са напълно готови и преди публикуването им на сайта и в социалните мрежи.

Посещенията са след предварителна уговорка – използвайте контактната форма или телефона за връзка, но имайте предвид, че докато работя, телефонът е на Do not disturb режим (дава заето) и връщам обаждане при първа възможност.

Студиото се намира на бул. Шипченски проход в София, а часовете за посещение са: понеделник – петък 11 – 13 ч и 17 – 18:30 ч; събота 10:30 – 12:30 ч.

За по-малките и средни формати оригинали е възможно опаковане в хартия за подарък.

Моля имайте предвид, че дори по време на посещение на място, покупките стават през сайта ми, затова препоръчвам да си направите предварително регистрация на acrista.com.

Подарете (си) изящност!