арт зона,  изкуството като бизнес,  представям ви

Acrista Art календарът за 2024 е малко арт бижу

Календарът за 2024 вече пътува към вас! Щастлива съм, че “Време за поезия” се получи качествен, луксозен и елегантен арт календар с Acrista Art картини за 2024, както беше замислен и е великолепен подарък за предстоящите празници.

Всички се нуждаем от повече красота и поетичност в дните си, затова създадохме календара като късче изящност за бюрото в офиса или удома, което винаги да е близо до вас, да ви зарежда, отморява и да носи усещане за артистизъм и поезия.

За корицата на календара избрах детайл от картината “Морето в мен”, която е “облечена” в разкошен кадифен ламинат, а основата е в топъл перлен бронз. Календарът е с размер 29х18 см и съдържа 12 картини с размер 17 х 17 см.

Насладете се на видеото и заявете своите бройки на сайта:

Възможността да изберете сами комбинацията между месец и картина носи допълнителна естетическа наслада 🙂 Ако ви е студено през зимата, изберете лятна картина; ако ви е топло през летните месеци, изберете снежна картина 😉

Календарът е късче изящност за бюрото

“Време за поезия” е с размер 29 х 18 см, придружен е от елегантна опаковка и е чудесен луксозен подарък за колегите и близките на сърцето ви.

Ако работното ви място е “скучно”, украсете го с късче изящност.

Предвидихме специално място за вашите пожелания към близките и приятелите, на които ще подарите. Нужно е само да са от сърце 😉

Заявете бройки от календара на сайта: https://www.acrista.com/portfolio/calendars/acrista-art-calendar-2024.

Малко технически детайли: ако вече сте закупували картини, принтове или календари от мен през годините, има вероятност да сме ви създали служебен профил на сайта с мейла, с който получавате нюзлетър от мен. Минете през Забравена парола, за да достъпите профила си. Ако имате нужда от съдействие, особено, ако влизате през телефона си, моля пишете ми.