представям ви

Представям ви: Flora Rose Design

Вдъхновението е странно нещо – чакаме го, търсим го, уповаваме се на него, възтогваме се, когато го има и страдаме, когато ни се изплъзва. За мен то често е в красотата на простичките неща – в свежестта на пролетната сутрин, в цвета на цъфналата синя хортензия, в съприкосновението с хубави, усмихнати и зареждащи хора или пък посещението на места, уютни, приятни и наслада за душата.

Днес с удоволствие ви представям едно такова артистично и преливащо от красота място, което ми носи вдъхновение и удоволствие всеки път, когато го посещавам: магазинчето за цветя Flora Rose Design.

Откакто се преместихме в кв. Гео Милев преди доста време, не е минал сезон, в който да не попълня цветята за балкона с помощта на Весела и сестра й Росица. Двете са собственици на магазинчето вече 10 години и не спират да творят флорални красоти за всеки делник и празник.

През годините от тях съм поръчвала какво ли не: хортензии, азалии, традиционните мушката и сакъзчета, кампанули, букети за сватби, зелени растения за подарък, а понякога – просто цветя – модели, които влизат в картините ми.

И всеки път усещането ми е за облужване с усмивка, със специално отношение и с желание да направят деня ми красив. 

Наяве Flora Rose Design ще откриете в кв. Гео Милев, на ул. “Николай Коперник” 32-34, срещу Фантастико, а онлайн може да разглеждате красотата на сътвореното от Веси и Роси на страницата им във ФБ >>