на сцена,  театър

“Ноктюрно: от прахта до сиянието”

И е лесно, и е трудно за смилане. Зависи колко фино са ти настроени сетивата да улавят нестандартното. И доколко са склонни да позволят на провокацийката да се промъкне в мозъка, да проникне предизвикателно през филтъра на тривиалното. Да попие смело през порите, така че нищо вече да не е както преди. Спектакълът не е за всеки. А може би е. От прахта до сиянието. Всъщност това е любовна история. по действителен случай. някои части от текста са написани за мен/нас – смях се със сълзи. Музиката – слушаш със затворени очи. Хората – таланти – нечовеци. Импровизациите ме усмихнаха. Краят ме разплака. Идете и вижте.

P.S. Спектакълът „Ноктюрно: от прахта до сиянието“ на Сдружение „По действителен случай“ беше награден с Икар 2011 за музика и оригинално музикално оформление в лицето на родния бийтбокс шампион Александър Деянов – Skiller и контрабасистката Мария Илчева.

3 Comments

  • acrista

    Благодаря :о) Прощавам ви малко “маркетинговия” подход към коментирането, защото намирам сайта ви за интересен като услуга – вярвам, че тепърва ще се разраства. Поздрави и успех!

  • екскурзия израел

    Музикалното оформление наистина си е заслужило наградата. Не съм гледала пиесата, но видеото ме заинтригува. На младежа от видеото съм му фенка на музикалните способности ( съжалявам, че не помня имена), гледала съм го в предаването със Сантра. Тогава много ме мпечатли и като талант и като дух!