арт зона

Tom Jensen

Това са картини на Tom Jensen. Подействаха ми като голяма чаша фреш от портокал и моркови, та побързах да ги споделя.
Том казва, че се е оттеглил от комерсиалната работа, за да се отдаде на творчеството по свой си начин. Което значи рисуване до зори и спане до късно.. :о)
Мъничко (и съвсем благородно) му завидях.

3 Comments

 • seasons

  Цветовете и образите са наистина въздействащи. Някак наситени, но изчистени… А за смяната на професионалните светове – евала. Харесва ми да чета в блога ти за тези примери, карат ме да вярвам в една моя дълбока мечта.
  Thanks!

 • acrista

  аз самата много им се радвам на тези примери, защото от близо 8 години “деля” рисуването с други занимания. естествено е, когато човек твори и това избликва отвътре, да иска да се отдаде изцяло. аз се утешавам с две неща:
  – рано или късно ще успея да го постигна, защото вървя в тази посока осъзнато
  – успоредните занимания в други области ми дават грамотност, качества и поглед, които подпомагат, макар и косвено, на творческото

  важното е да не спираме да мечтаем! :о)

 • seasons

  8 години!!! Wow! Аз го правя от 1 години и ми е много хубаво и пълно, но все още ме е страх докога ще успявам да поддържам тънкия баланс, който намерих. Но си права – когато е осъзнато и не се отказваме от мечтата си, рано или късно ще намерим един или друг начин да я настаним трайно в живота.
  А и творчеството е по-богато мисля, когато се създава от пълноценна личност, а не по стихиен и затворен в себе си начин.
  Още веднъж благодаря!