кино

Няколко филмови попадения

Remember me – не знам дали феновете на Робърт Патинсън ще го възприемат в друго амплоа, освен вампирското, но филмът определено си струва. Не е лек за гледане, но пък е от онези, които те оставят замислен и с желание да направиш и промениш нещо, да изживееш смислени моменти, независимо колко незначителни изглеждат те от разстояние на времето…
trailer >>

Leap Year – мислех, че ще е поредната сладникава комедия тип Той и Тя, и до голяма степен беше.. Но има нещо докосващо в този филм, може би, защото романтиката е ситуирана в Ирландия, където си е нужно сериозно чувство за хумор, за да стигнеш до… Дъблин.
trailer >>

How to train your Dragon – фън, фън, фън, когато с анимация ти поднасят сериозни идеи, винаги си струва гледането, а и кой би устоял на гласа на Джерард Бътлър (като Старши викинг, хм?)
trailer >>

A single Man – брилянтна роля на Колин Фърт, може би една от най-добрите му досега! Филмът е истинско произведение на изкуството като операторско майсторство и музика.. A must!
trailer >>

Veronika desides to die – бях любопитна какво ще излезе от първата продажба на авторски права на роман на Коелю и трябва да призная, че бях приятно изненадана. Краят е свеж и оптимистичен, точно, както в книгата, така че духът, а и визията за мен са пресъздадени много сполучливо.
trailer >>

The Bounty Hunter – и нещо съвсем по лятно свежо, отново Джерард Бътлър, в естественото си амлоа да тормози бившата си половинка, затиснал истинските чувства под тонове мъжественост… Струва си усмихването!
trailer >>

2 Comments