книги и цитати,  представям ви,  самоусъвършенстване

Лили Георгиева – “Oт любов към себе си”

Познавам Лили отпреди доста години, още преди тя да се занимава с консултантска дейност и донякъде, макар и по-отстрани, имах възможност да наблюдавам нейната собствена трансформация, лична и кариерна промяна.

снимка: Павел Стефанов

При мен професионалната промяна настъпи преди да има към кой да се обърна за помощ, по метода на опита и грешката и се радвам, че сега десетки жени ще преминат малко по-безболезнено през процеса. Ще им помогне Лили и нейната настолна книга за кариерна промяна “От любов към себе си”. В нея освен практическите насоки, безценни са истинските истории на 30-тте смели дами, които споделят своя път през смяната на професионалното поприще (моята история ще намерите на стр. 190 🙂 ).

Вечерта след премиерата, когато 5 от дамите, включени в “От любов към себе си”, се представиха и споделиха вълнуващ опит, си помислих как всяка от нас, участници в книгата, има материал да напише отделна книга за пътя, изминат в желанието да прави това, което обича. Независимо от трудностите и цената. Посланието от сцената от вечерта на представянето: не се страхувайте да правите промени, дори проактивно, слушайте какво ви казва сърцето и смело напред!

Ако още не сте се сдобили с книгата, можете да я поръчате на сайта на Лили: http://lilliegeorgieva.com/book/

Ако искате да я следвате във фейсбук: https://www.facebook.com/lilliegeorgieva

снимка Павел Стефанов