арт зона,  изкуството като бизнес

Картина за подарък? Винаги прекрасна идея.

Всеки път, когато имаме повод да дарим радост, сме в търсене на идея за оригинален подарък, който да е специален, нестандартен, запомнящ се. За мен една картина може да бъде всичко това и същевременно да донесе уникална емоция и лично послание и да се превърне в цветен акцент в интериора, било то в дома или офиса.

Направете подарък на себе си

Много често се случва при мен в ателието да идват клиенти, които искат да подарят картина … на себе си. Тези моменти са неописуемо удовлетворяващи за мен като художник и ме радва факта, че слоганът на Acrista Art – Подарете (си) изящност! чудесно кореспондира с желанието на клиента да си подари малък разкош, да достави удоволствие на сетивата си, че той/тя се припознава в емоцията на картината и иска да задържи по-дълго това усещане.
А това, че избира именно картина на българска художничка, е истинска награда за мен и усилията, които полагам през годините да създавам качествен и красив продукт.

Картина за подарък за любим човек

За мен винаги е безкрайно вълнуващо, когато някой напълно непознат успява да изрази силна емоция или чувства към любимия на сърцето си чрез моя картина. Действително, подарената картина с женски образ или женска фигура може да носи много заряд, да бъде нещо много лично. Когато е допълнена с текста към картината, посланието става наистина докосващо и незабравимо.
В тези случаи се чувствам безкрайно развълнувана и благодарна за гласуваното доверие и за това, че чрез създаденото от мен, ставам свидетел на тяхната лична емоция и динамика.

По ваше желание към картината добавям опаковка на подаръка в елегантна празнична хартия и ръчно изработена картичка

Картина за подарък за събитие

Щастливите събития в живота, на които имаме удоволствието да присъстваме: юбилей, годишнина, сватба или рожден ден, са все прекрасни поводи да изберем картина за подарък. В моето ателие това е нещо като красив ритуал: по желание на клиента опаковам картината в елегантна празнична хартия, избираме подходяща панделка и ръчно изработена от мен картичка, често прилагам текста към картината като послание. Когато клиентът не може да дойде лично, изпращам пакета по куриер, а празничната опаковка остава под транспортната.

Картина за подарък на колега

Много се вълнувам и когато служители на дадена компания искат да зарадват свой колега и се спрат на моя картина като артистичен и колоритен подарък. Създадените от мен картини са на серии и сред тях тези с пейзажи, лодки или декоративната серия са изпълнени с много символика, което ги прави подходящи за подарък при различни поводи.
В случаите, когато не успеете да се спрете единодушно на конкретна картина, Acrista Art ваучерите за подарък са не по-малко елегантен вариант, с който подарявате на колегата си и възможност за посещение на ателието за клиенти.

Ваучерите са подарък ще откриете на сайта ми в раздел Портфолио/Ваучери за подарък >>
Повече за тях разказвам във видео материала, посветен на тях:

Картината като бюджетен подарък

Ако разполагате със сравнително малък бюджет за подарък, но все пак желаете да закупите картина, принтовете са чудесна артистична алтернатива. Те представляват висококачествен отпечатък на дадено изображение от определени мои картини върху платно (канава), в лимитирани серии са и могат да бъдат поръчвани в различни размери.

Наличните на склад Acrista Art принтове ще намерите в раздел Портфолио/Налични принтове >>

Селекцията картини, от които можете да поръчате Лимитиран принт, ще откриете на сайта ми в раздел Портфолио/Картини с опция за принт >>

В допълнение

Разгледайте наличните в момента картини (оригинали) с маслени бои на сайта ми в раздел Портфолио / Оригинални картини >>

Опцията за разсрочване на оригиналните картини над определена сума вече е налична и на сайта, детайлите за процеса са описани в Общите условия и раздел Чести въпроси.

Прочетете и статията Картина по поръчка – артистичното предизвикателство – през годините съм сътворила и много поръчкови картини, изначално предназначени за подарък.