кино

“Звезден прах”

Бесни приключения, паднали руси звезди, сияещи, когато са щастливи, принцове, безогледно ламтящи за власт, бързо превърнати в духове, кораби, които събират светкавици, с капитан, който обожава женските дрехи, но много държи на репутацията си, глуповати младежи, превърнати в козли, еднорози, хм, да не забравим най-важното – истински вещици, които зловещо милеят за отминалата преди 400 години младост и красота и са решени да изтръгнат сърцето на звезда на всяка цена, за да си ги върнат. Всичко това и още много магия, добре овкусено с великолепна музика, доза истинска любов и щипка звезден прах. Какво по-хубаво и обещаващо съдържание за една истинска фентъзи отварка.

Книгата на Нийл Геймън >>

Филмът Stardust >>

3 Comments

 • teodor

  Невероятни анонси правиш, явно много са ти харесали филмите, които постваш тук – а те наистина си заслужават…

  Поздрав!

 • acrista

  ех, жалко, че не успявам да пускам анонси на всички филми, които поглъщам.. но пък така селекцията наистина е специална :о) и не се нуждаят от много думи – щом са тук, значи (според мен) си струва да се гледат.
  видях поста ти с мисълта на Ницше за бездната. гледах The Flock и определено няма да пиша за него :о) доста брутален е.

 • teodor

  не би трябвало да внушава страх, за мен тази мисъл символизира един от любимите ми герои на Балзак – андрогинът Серафита/Серафитус 🙂