арт зона

Ерата на патладжана

Стената преди ерата на патладжана

Неслучайно са казали хората, че една жена “прихванат ли я лудите”, трябва мигновено да се намери финансиране за чифт нови обувки или… за кофа с ярка боя. В моя случай този пост го слагам в графата “просто да си наумиш нещо” и “речено-сторено” – един ден се събудих с идеята, че ярко червената ни стена в хола “вече не ме кефи” и какво какво да бъде – естествено, че “декадентско патладжанено” (както прочетох в една енциклопедия за цветовете).
Та, от зараждането на идеята до реализацията й ни трябваха точно 4 дни, през които дори сменихме боята с по-тъмна (за да е точно каквото съм си наумила), а мацката в магазина на Levis сигурно никога не беше бъркала точно този цвят и с леко недоверие гледаше как 15 минути избирам в пълно мълчание театралния нюанс. Ако трябва да обобщя, тези мигновени  промени са страшно удоволствие, не се страхувайте от плътните цветове, а и картините винаги стоят убийствено на тях!  Затова следвайте си смело хрумванията и се наслаждавайте на различните усещания, които носят!

Междинният цвят – добър преход между червеното и патладжана
През деня слънцето придава по-розови нюанси
Крайният резултат – абсолютна промяна на обстановката само с различен цвят боя и смяна на вече налични аксесоари: удоволствието от “драмата” е пълно!