Ноктюрно: от прахта до сиянието

и е лесно, и е трудно за смилане. зависи колко фино са ти настроени сетивата да улавят нестандартното. и доколко са склонни да позволят на провокацийката да се промъкне в мозъка, да проникне предизвикателно през филтъра на тривиалното. да попие смело през порите, така че нищо вече да не е както преди. спектакълът не е за всеки. а може би е. От прахта до сиянието. всъщност това е любовна история. по действителен случай. някои части от текста са написани за мен/нас – смях се със сълзи. музиката – слушаш със затворени очи. хората – таланти – нечовеци. импровизациите ме усмихнаха. краят ме разплака. идете и вижте.

P.S. Спектакълът „Ноктюрно: от прахта до сиянието“ на Сдружение „По действителен случай“ беше награден с Икар 2011 за музика и оригинално музикално оформление в лицето на родния бийтбокс шампион Александър Деянов – Skiller и контрабасистката Мария Илчева.

3 thoughts on “Ноктюрно: от прахта до сиянието

  1. Благодаря :о) Прощавам ви малко “маркетинговия” подход към коментирането, защото намирам сайта ви за интересен като услуга – вярвам, че тепърва ще се разраства. Поздрави и успех!

  2. Музикалното оформление наистина си е заслужило наградата. Не съм гледала пиесата, но видеото ме заинтригува. На младежа от видеото съм му фенка на музикалните способности ( съжалявам, че не помня имена), гледала съм го в предаването със Сантра. Тогава много ме мпечатли и като талант и като дух!

Comments are closed.